UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

måndag 20 februari 2017

Vänliga veckan äntligen slut!

Äntligen är Vänliga veckan slut och man kan bli som folk igen. D v s sjunga ut och tala klarspråk när det behövs och nöja sig mot att vara riktigt vänlig mot dom som förtjänar det. 
Men för den skull behöver man ju inte vara ovänlig mot någon. Lite vänlighet kan faktiskt vara bra att kunna visa även när det inte är Vänliga veckan.
Fast idag måndag tänker jag äntligen ta bladet från munnen när det gäller utbildningsnämndens nya stolpskott till ordförande. Jag har lyckats hålla mig ända sedan jag läste hans horribla uttalanden i Ölandsbladet i tisdags, men nu som sagt är Vänliga veckan äntligen slut. Så nu under dagen ska han få veta vad han går för! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar