God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 28 februari 2017

Fettisdagsbulle istället för kommunstyrelse. Kommunens egen sändning strulade från start

Hade hoppas kunna koppla av inne i Kalmar när jag var ledig från kommunstyrelsen idag - men kunde inte låta bli att när klockan blev ett kika hur det såg ut när kommunens egen direktsändning började. 
Det såg inte alls ut! Rutan var helt tom. Ringde och påpekade detta för ordföranden men inget hände. Påminde med ett SMS efter fem minuter. Fortfarande tomt i rutan. Så småningom kom ett SMS från kommunsekreteraren att IT-folket var på väg. Först efter närmare 25 kunde eventuella kvarvarande tittare se kommunstyrelsen i sändning.
Hemkommen till Borgholm ett par timmar senare på eftermiddagen blev det fettisdagsbulle på Nya Conditoriet. Klart angenämare än kommunstyrelsesammanträde och filmandet skötte sig nu av sig själv.
Fettisdagsbulle på Nya Conditoriet
Även om sändningen inte gick ut från början så har det visat sig att alltihop har fastnat på film, så att man i efterhand kan följa hela mötet. Får jag tid och orka så kanske jag gör en meny och lägger ut på bloggen för den som vill följa vissa ärenden från mötet utan att behöva lyssna på en massa annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar