UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

måndag 27 februari 2017

Sändningen blir nog bra från kommunstyrelsen imorgon - men besluten?

Imorgon tisdag ska kommunstyrelsen ha ett öppet sammanträde och får då försöka klara sig utan mig. Jag ska nämligen inte vara med då, eftersom jag sitter på en delad plats där - som nya Ölandspartiet delar med ett annat parti som råkar vara SD (vilket ju var enda möjligheten att alls få vara med och kunna påverka besluten i kommunstyrelsen). Och imorgon sitter således Lasse Leijon (SD) där istället för mig. Och i övrigt är det väl ungefär samma uppsättning som vanligt.
Föreställningen som börjar kl.13 kommer att direktsändas med kommunens egen utrustning - införskaffad i januari - och jag förlitar mig på att det hela kommer att fungera som det ska. Även utan min närvaro. 
Fast även om sändningen blir bra, så vet man ju inte om besluten blir lika bra. 
Men det är en annan historia som jag kan få återkomma till.
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar