November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

måndag 27 februari 2017

Sändningen blir nog bra från kommunstyrelsen imorgon - men besluten?

Imorgon tisdag ska kommunstyrelsen ha ett öppet sammanträde och får då försöka klara sig utan mig. Jag ska nämligen inte vara med då, eftersom jag sitter på en delad plats där - som nya Ölandspartiet delar med ett annat parti som råkar vara SD (vilket ju var enda möjligheten att alls få vara med och kunna påverka besluten i kommunstyrelsen). Och imorgon sitter således Lasse Leijon (SD) där istället för mig. Och i övrigt är det väl ungefär samma uppsättning som vanligt.
Föreställningen som börjar kl.13 kommer att direktsändas med kommunens egen utrustning - införskaffad i januari - och jag förlitar mig på att det hela kommer att fungera som det ska. Även utan min närvaro. 
Fast även om sändningen blir bra, så vet man ju inte om besluten blir lika bra. 
Men det är en annan historia som jag kan få återkomma till.
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar