Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

onsdag 4 januari 2017

Robert Gustafsson i Löttorp ikväll

Ikväll gästas CentrumBio i Löttorp av icke helt okände komikern Robert Gustafsson - av svenska folket utsedd till världens roligaste man - i samband med visningen kl 19 av filmen "Hundraettåringen som smet från notan och försvann". Han kommer att vara på plats för att berätta om filmen innan den ska börja. Motsvarande har Robert Gustafsson även gjort vid någon föreställning när filmen har visats i Stockholm och i Oslo. 
Och nu ikväll har turen kommit till den nordöländska metropolen att få möta herr Riksståupparen på samma sätt.
Hundra spänn är biljettpriset för upplevelsen på biografen i Löttorp. Att jämföra med Folkan i Borgholm som tar 120 kronor per biljett för att få se samma film. Och där får man inte dessutom se och höra Robert Gustafsson personligen! 

Obs! Förväxla inte hundraettåringen som smet från notan med tvåhundraettåringen Borgholms stad! 

2 kommentarer:

  1. Hej Lubbe!
    Om man klickar på din länk till Hundraettåringen kommer man först till en trailer för den men stannar man kvar får man se hela filmen om Hundraåringen som försvann härom året alldeles gratis. Hur kommer det sig?
    Fundersamma jag

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Fundersamma du!

      Vet inte varför det är så, men i vart fall är det inte mitt fel.
      Ta det som en bonus!
      :-)

      Radera