Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

lördag 14 september 2019

Pust! På dagen ett år efter valet!

Pust! Så var det över. Septembertalet* på torget så här på dagen ett år efter valet. Som jag har filat på och filat på. Efter dom tjugo minutrarna med mikrofon i hand blev det faktiskt applåder. Och inga buanden som jag kunde höra.
Nu ska jag inte våga mig på några självrecensioner men kul att höra några damer som kommenterade mig efteråt med "-Sant vartenda ord!". Så då har man iallafall inte varit helt ute och cyklat.  
Ett tack till polisen som med berömvärd snabbhet fixade tillståndet för ”allmän sammankomst” - som det heter när man ska hålla tal inför allmänheten - och ett tack till SMHI som bjöd på strålande fint lördagsväder!
* ) Fotnot: Har hela talet digitalt. Så om någon är intresserad av att läsa det så kan jag skicka över kopia. 
Hälsningar
Per L 
per.lublin@gmail.com 
Kommentarer
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar