Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 10 februari 2020

En liten blomma till Marie-Louise

I fredags lämnade kommunsekreteraren Marie-Louise Johansson sitt rum i Borgholms stadshus för ett liv som pensionär växlande mellan hemmet i Långlöt, Thailand och barnbarnen i Malmö. Efter ett långt liv i kommunens tjänst.
Visst har vi ibland haft olika meningar om ett och annat och visst har det hänt att hon gett mig pikar men på det stora hela har hon varit juste mot mig och alltid ställt upp och snabbt fixat fram handlingar som jag frågat efter, ringt och påmint mig när jag glömt bort att lämna in skriftliga reservationer som jag anmält att jag ska lämna in till protokollet. Hon har faktiskt servat mig lika fint som hon har servat kommunalråd och vem som helst. Utan att göra någon skillnad.
Hade faktiskt tänkt gå in och ge henne en blomma, men hon hade hunnit smita undan eventuell uppvaktning innan hon slutade, så det får bli dessa rader med en liten blomma på bloggen istället. 
Varsågod Marie-Louise!  🌷 
Och tack för all hjälp alla dom här åren!
 Kommentarer
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka R*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar