ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

måndag 10 september 2018

Fel på flaggningen!

Det blev lite fel på flaggningen HÄR I VÄNSTERSPALTEN när jag nyligen skulle flagga för diverse aktiviteter, t ex fel datum för samtalsaftonen med borgholmsk historia från sextiotalet på Strand - som ska vara nu på onsdag och inget annat. Dessa fel är nu tillrättade.
Det är det däremot inte när det gäller flaggningen på Stadshuset. Var är det för en sönderblåst ful trasa som hänger på flaggstången där? Fortfarande fel!
Huset med trasan
Trasan i närbild

Kan ingen hänga dit något vackrare än det trista kommunvapnet på ett vitt gammalt lakan? T ex en riktig ölandsflagga med det gula korset på grön botten!
Riktig ölandsflagga


Foto: Per Lublin 
Kommentarer
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

3 kommentarer:

 1. Helt ok Per ! Flaggan bör vara ca 30 % större än de andra lägre belägna blå/gula svenska flaggor framför stadshuset. Detta för att för att tolkas som flagga nr 1 i Borgholms/Ölands kommuner samt att man utan ansträngning skall kunna urskilja ölandfanans gröna kulör från den svenska banans blå färg.

  SvaraRadera
 2. Marinpolyester minst 300 x 180 cm.Grön med med gult kors ev med ca 2 m högre flaggstång och belyst. Låt detta bli en symbol/riktmärke/lokaliseringspunkt för bla turister, tillfälliga besökare där torget,statshus och kyrkan är ett flitigt besöksmål och ett centrum för Öland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé Mats! Bra ämne för ett medborgarförslag?

   Radera