Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

söndag 18 februari 2018

Godmorgon Öland!

Godmorgon Borgholm och resten av Öland! 
Vill slå ett slag för det utmärkta radioprogrammet Godmorgon världen! Ett veckomagasin på söndagar som behandlar det mesta som händer runt om i världen utanför Ölands gränser - för lite händer det faktiskt även där (Ölandsbladets klassiska löpsedel härintill till trots). 
Godmorgon världen sänds i radions P1 söndagmorgnar direkt efter nyheterna kl 9 och håller på i två timmar. Med repris samma kväll efter nyheterna kl 22. Lyssnar man på Godmorgon världen, så kan man lugnt skippa både Rapport och Aktuellt den veckan. 
En bit in i den andra timmen kommer det cirka 10 minuter med "Publick sörviss", bitande dagsaktuell satir med träffsäkra imitatörer! Vi får se vad det kan bli idag!
Kommentera gärna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar