fredag 16 februari 2018

Utskälld på en krog

Under stockholmsbesöket passade jag också på att slinka in på favoritkrogen i närheten av Nybroplan. Där satt oväntat en person med ölandsanknytning som genast överöste mig med en ordentlig utskällning. 
Hon brukar följa alla utsändningar från Borgholms kommunfullmäktige via nätet och hon tyckte att jag hade varit jobbig vid det senaste kommunfullmäktigemötet, just det jobbig! Och hade talat alldeles för nära mikrofonen så att det skrällde hela tiden. 
Har själv lyssnat på inspelningen och genast kunnat konstatera att jag talar så nära mikrofonen att det nätt och jämt går att urskilja vad jag säger, något som jag fått klagomål på tidigare men tyvärr brukar glömma bort när jag står där i talarstolen och böjer mikrofonen mot mig. Ska försöka sluta med det sistnämnda. 
Och visst blev det jobbigt när debatten övergick till att handla om hur debattdeltagarna var som personer och jag hade i det läget inte behövt sänka mig till samma nivå som till de båda andra. Även om det kunde vara frestande för mig att låta dem få smaka på samma - sin egna - medicin! Trots allt bör ju debatter vara sakliga, d v s handla om sak. Då gäller det att skilja på sak och person.
Utskällningen visade sig som sig bör vara i all välmening och slutade med att jag fick några goda råd. Jag har faktiskt bara att vara tacksam och ta till mig!
------------------------------ 
Vad tycker DU om det här inlägget? Klicka på den blå texten Kommentera härunder och skriv en egen kommentar! Då kan du samtidigt få se vad ANDRA kan ha tyckt - ifall dom hunnit tycka till.
Kommentera!
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar