Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 10 september 2018

ETT STORT TACK TILL VÅRA VÄLJARE!

                         
Kära vänner medborgare i vår kommun!     
Vi från Ölandspartiet vill rikta ett stort tack till er!     
Trots att vi inte har bjudit på en enda karamell, inga korvar, inga äpplen, inte en enda kopp kaffe eller kakor - och utan en endaste fladdrande valaffisch - så har ni gjort oss till det enda parti som fått fördubblat antal platser i det här kommunvalet.    
Det enda som vi har bjudit er är ett bra valprogram och ett löfte om att vi inte ska glömma er, inte glömma bort vad som står i valprogrammet utan göra allt vi kan för att förverkliga det! Idag, imorgon och fyra år framåt!     
Än en gång tack!   
Ölandspartiet 
genom 
Per Lublin   
                         
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

2 kommentarer:

  1. Grattis Per och Borgholms Kommuns befolkning, som i ytterligare fyra år får en kompetent klippa vid er sida. Som engagerat kommer att kämpa för det sunda förnuftet och besluten som i första hand gynnar medborgarna. Kramar från Västkusten till er alla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ewa! Det känns uppmuntrande! Har många gånger önskat att du och de dina hade varit kvar på Öland - i Köpingsvik, Hörlösa, Borgholm eller någon annanstans i vår kommun! Kramar tillbaka

      Radera