Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 30 oktober 2018

IDAG: Den nya kommunstyrelsens första möte i direktsändning hela dagen från kl 9.00

Om du har absolut ingenting annat för dig idag kan du ju alltid lyssna på den nya kommunstyrelsens första sammanträde i direktsänding!
Den kommunstyrelse som inte blev den "samlingsregering" som jag hade hoppas på och som skulle ha varit bra för Borgholms kommun. Utan istället blev en kommunstyrelse där alla partier fick vara med utom Ölandspartiet. Trots att Ölandspartiet gått framåt i valet och var långt ifrån minst. Där dom andra partierna gjort allt för att hålla Ölandspartiet utanför. Rädsla för kompetens kan man ju kalla det lite snällt.
Här är några länkar:
Först en länk till hela ärendelistan med handlingar.
Sedan separat handling till ärende 5 - delårsbokslut 2018 
Separat handling till ärende 12 - ny taxemodell för återvinning och avfall 
Separat handling för ärende 19 - detaljplan Kyrketorp 1:14 m fl (Bödagårdens Camping)
Separat handling till ärende 20 - Grönstrukturplan för Borgholm - Köpingsvik
Till slut är det HÄR som du klickar för att se och höra mötet - som börjar klockan 9.00 och beräknas hålla på nästan hela dagen med undantag för lunch och kaffepauser då det är svart i rutan - strax följt av att en bild med Borgholms slottsruin med texten "Livestreamen har avslutats" dyker upp - men då är det bara att återkomma om en stund och se om mötet är igång igen.
Håll tillgodo!
Plats för kommentarer             


Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar