Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 12 februari 2019

Kejsaren fick backa

Kejsaren Ilko  Corkovic fick backa vid kommunfullmäktigemötet igår. När han insåg att han inte skulle lyckas få igenom sitt och kommunstyrelsens förslag att radera alla kommunens webbinspelningar på kommunfullmäktiges mötet igår kväll, så valde han att sälla sig till den kör som börjat tänka efter och på grunder krävde att förslaget skulle återremitteras. Så slapp han att få stryk, ty en kejsare vill för allt i världen inte lida nederlag och riskera sin prestige.
Så det blev återremiss för närmare undersökning av ditten och datten kring det juridiska samt vad det egentligen skulle kosta med automatisk textning, så att även personer med nedsatt hörsel kan följa med vad sägs på de inspelade filmerna. 
Sen får vi hoppas att förslaget att radera filmerna försvinner för gott i den unkna dy där det först uppstod.
                                                     

 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!
        

2 kommentarer:

  1. Det måste vara "Liberalerna"(de fascistiska Globalistivrarna) som är den "unkna dy" som du åsyftar i texten här ovan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Liberalerna" försvann ur borgholmspolitiken redan i samband med valet 2014 (då dom på den tiden kallade sig "folkpartiet"). Då åkte dom ut ur kommunfullmäktige så att det bara sjöng om det. Sen har dom - trots försök - aldrig lyckats komma tillbaka. Så dom kan du glömma i sammanhanget!

      För övrigt tycker jag att du bör se över ditt språkbruk när du beskriver andra om du vill få fler kommentarer publicerade. Här var du precis på gränsen och mer av det slaget kommer inte att publiceras!

      Radera