Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

torsdag 14 februari 2019

Öppet möte för allmänheten ikväll om Åkerboskolans framtid!!!

Idag är det inte bara Alla hjärtans dag . Det är också en dag då medborgarna på norra Öland kan få komma till tals om hur det ska bli med Åkerboskolan framöver. Ska det äntligen bli en upprustad skola - som länge utlovats eller ska man riva den nuvarande och bygga en splitter ny? Och är det sistnämnda realistiskt? Vad vill medborgarna? Och inte bara politikerna!
Vid ett öppet möte i Åkerboskolans aula kl 18.30 ikväll är det faktiskt tänkt att allmänheten ska få komma till tals så att politikerna äntligen får veta vad folket på norra Öland  egentligen tycker i den kanske allra viktigaste frågan för hela norra Ölands utveckling.


 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!
                                     

2 kommentarer:

  1. Upplägget var nu inte precis det bästa om syftet var att låta medborgarna prata fritt. Om man säger så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror nog att det kan säkert dom flesta som kom till mötet i Åkerboskolan hålla med dig om! Syftet med upplägget var uppenbarligen inte vad det borde vara utan något helt annat. Men man kan väl kanske inte förvänta sig bättre av Ilko nuförtiden.

      Radera