Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

onsdag 27 december 2017

Fin julklapp

Lagom till jul kom beskedet från Valmyndigheten i Stockholm att högst densamma myndighet beslutat registrera att vårt parti sedan i november har sparkat av sig förleden "nya" och numera kort och gott heter Ölandspartiet. 
Det har såväl inom partiet som bland bloggläsare som "röstat" varit total enighet om att partiet borde ta bort ordet "nya". Ett ord som egentligen aldrig känts så där riktigt bra och som har kommit att skapa en del förvirring. Så vi bestämde oss slutgiltigt redan tidigt i november att nu skulle det ordet bort. 
Men sen tog det mer än en månads pappersexercis att få vårt beslut formellt registrerat och godkänt. Så nu kan vi säga äntligen!
Det var en riktigt fin julklapp att få! 
Kommentarer

1 kommentar:

  1. Det är bra Per så vi vet vad vi får.
    Kenth Envall.

    SvaraRadera