onsdag 23 maj 2018

Ber om ursäkt för fadäsen! Men nu kan ni vart fall följa bordspladdret i efterhand ...

Upptäckte idag när jag skulle kolla om det hänt något av intresse på den öppna delen av samhällsbyggnadsnämndens möte i förmiddags att jag hade glömt att aktivera länken dit i bloggens vänsterspalt. Pinsamt ifall några hade tänkt att följa mötet i direktsändning och det inte funkade! Jag får i så fall be så mycket om ursäkt för fadäsen! 
Dom 27 minutrar som mötet pågick innan ordföranden Lennart Bohlin (Dåtid Öland) behagade stänga resten av mötet för allmän insyn och stängde av webbsändaren - och som jag har kunnat se och höra i efterhand via kommunens hemsida - innehöll dock mest allmänt pladder runt bordet, småformalia och tjänstemannaraporter och inga egentliga beslut, så jag hoppas och tror att ni inte har missat något av större vikt. 
Men HÄR kan ni i vart fall klicka om även ni vill se vad som hände under dom där 27 minutrarna. 
Sen kan man tycka att det borde vara lite mer öppenhet även hos samhällsbyggnadsnämnden. Kommunmedborgarna borde ha rätt att veta hur partiernas företrädare resonerar i samband med olika pla- och bygglovsärenden.  
Eller kanske dom inte resonerar alls utan bara låter klubban gå för olika beslut som någon tjänsteman har skrivit ihop i förväg? Det tycker jag i så fall också att väljarna borde ha rätt att få veta!
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar