söndag 22 juli 2018

I värmen på motordag i StörlingeEn glödhet vindstilla sommardag i gassande sol är inte rätt tillfälle att sitta och signera böcker utanför ett aldrig så spännande motormuseum i Störlinge på östra sidan. Nästa alla besökarna vid årets motordag var sådana som varit där året innan - och dom som ville ha böckerna om Knorrvar hade ju kunnat dem redan då - när jag den gången satt där med författaren Olof Alvarmo och signerade Knorrvarböcker (där även den senaste boken då fanns med). 
Överhuvud taget var det få som orkade handla något av knallarna i värmen. Mest poppis bland besökarna på motordagen igår var nog att sitta på den den skuggiga serveringen och prata med varandra. Eller vandra runt i svalkan inne på muséet eller bland alla fordonen.
Värmen gjorde att dom flesta andra var vid stränderna, svalkade sig med kall öl på stadens uteserveringar eller bara flämtade hemma.
Men hade jag nu lovat att vara med Knorrvar i Störlinge hela dagen så hade jag. Och hade jag dessutom varit smart så hade jag haft med mig parasoll, men så smart var jag dessvärre inte. Några autografer fick jag i alla fall skriva - och höra många uppskattande ord från besökare som köpt Knorrvarböcker förra året. Samt gick det trots allt lyckligtvis att överleva dagen utan parasoll    
:-)
I övrigt kan den som vill gå in på Knorrvars egen hemsida www.knorrvar.se 
Kommentarer 
Relaterat inlägg:
Frimodig och Knorrvar - lördag 21 juli 2018   
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar