Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 3 juli 2018

Fan tro´t i valtider. Om förskolan i Böda

Tacka fasen för att föräldrarna i Böda blir oroliga och anar ugglor i mossen när dpm får veta att utbildningsnämndens arbetsutskott med nämndens ordförande Lennart Andersson (S) i spetsen har föreslagit att förskolan i Böda efter sommaruppehållet ska hållas stängd på obestämd tid och barnen vara förvisade till Löttorp. Och inte blev oron mindre av att frågan skulle avgöras i nämnden bakom stängda dörrar!
I veckan som gick så  förklarade Lennart Andersson genom pressen att det var inte alls som dom trodde utan man hade "beslutat" att förskolan skulle vara kvar i Böda. 
F-n tro´t. Det sägs alltför mycket inför ett val som sedan visar sig inte hålla. Till och med kan det tas beslut som sedan ändras när valet är över. 
Kommentarer
Relaterade inlägg:
Dörrarna stängs både här och där. Så kanske även förskolan i Böda! - måndag den 25 juni 2018 
Första halvlek i kommunfullmäktige: Upprorsstämning bland föräldrar på norra Öland på grund av försämrade skolskjutsar, svikna löften och förlorad tilltro! - onsdag 20 juni 2018   
Ny krock på måndag planerad med flit - nu gäller det förskolan Sandhorvan i Böda! - lördag 10 juni 2017 

Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar