MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL OCH MAJ - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 3 juli 2018

Fan tro´t i valtider. Om förskolan i Böda

Tacka fasen för att föräldrarna i Böda blir oroliga och anar ugglor i mossen när dpm får veta att utbildningsnämndens arbetsutskott med nämndens ordförande Lennart Andersson (S) i spetsen har föreslagit att förskolan i Böda efter sommaruppehållet ska hållas stängd på obestämd tid och barnen vara förvisade till Löttorp. Och inte blev oron mindre av att frågan skulle avgöras i nämnden bakom stängda dörrar!
I veckan som gick så  förklarade Lennart Andersson genom pressen att det var inte alls som dom trodde utan man hade "beslutat" att förskolan skulle vara kvar i Böda. 
F-n tro´t. Det sägs alltför mycket inför ett val som sedan visar sig inte hålla. Till och med kan det tas beslut som sedan ändras när valet är över. 
Kommentarer
Relaterade inlägg:
Dörrarna stängs både här och där. Så kanske även förskolan i Böda! - måndag den 25 juni 2018 
Första halvlek i kommunfullmäktige: Upprorsstämning bland föräldrar på norra Öland på grund av försämrade skolskjutsar, svikna löften och förlorad tilltro! - onsdag 20 juni 2018   
Ny krock på måndag planerad med flit - nu gäller det förskolan Sandhorvan i Böda! - lördag 10 juni 2017 

Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar