Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

lördag 13 juli 2013

Det svänger i Borgholm


I onsdags hörde jag plötsligt vännerna Lasse Stenberg (mest känd som Mister X) och Kee Möller från Björkviken i Borgholm prata i Kalmarradion på morgonen. Dom hade kvällen innan vunnit en deltävling i "Kanske till Svensktoppen" på Larmtorget i Kalmar med en låt som Lasse har skrivit och därför var dom nu med i morgonprogrammet. Det var väl på tiden att dom får välförtjänt framgång på riksnivå. Dom är ju faktiskt jättebra båda två!
Nyligen hade dom änglavakt vid en bilkrasch och nu får vi hoppas att dom gör genombrott i den svenska musiktoppen! 
Skivbolag, ställ er i kö, tack!
-------------------- 
På kvällen samma dag var det störtregn när det skulle vara allsång på torget! Lik förbaskat var det ett par hundra människor samlade på torget och musiken den svängde ordentligt medan regnet bara hällde ner. 
Uffe Olsson är grabben som kan få till det mesta, men vädrets makter rår han tyvärr inte på. Utan honom hade det dock troligen varit tomt på torget denna onsdagskväll. Tänk så många fler arbetsplatser vi hade kunnat haft i kommunen om det istället varit han som fått det jobb som Anders Nyholm en gång i tiden fick som kommunens näringslivssekreterare eller vad det nu kallades.
           
Vill Du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar