ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

tisdag 20 mars 2018

Att mötas av ren och kompakt dumhet

När man bemöts av ren och kompakt dumhet från vuxna människor som borde begripa bättre då kan jag bli så arg så att det kokar inom mig. Efter det tråkiga nederlaget för sjätteklassarna - där man faktiskt hade hoppats att förståndet till slut skulle ha segrat - och det nästan enhälliga idiotiska beslutet beträffande "Lyckås" så hade jag god lust att gå direkt hem och kanske  lugna ner mig med ett glas whisky. 
Men eftersom jag trots allt har ett ansvar inför mina väljare att representera det sunda förnuftet och vara allmänhetens röst i kommunfullmäktige och dessutom en av mina egna motioner skulle avgöras efter kaffepausen, så valde jag att stanna kvar. Trots att jag helst velat bara gå hem. Med eller utan virre.
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR

1 kommentar:

  1. Att räkna sjätteklassare till högstadiet är ett vansinnigt påfund. De besitter sällan kunskapen och absolut inte mognaden, framför allt inte mognaden. Har ju jobbat med elever sedan 2004 och har sett detta från insidan så att säga. Tror också att de flesta lärare håller med mig....och dig. Styrkekramar till dig Per, du är fantastisk som fortfarande orkar engagera dig. Ewa

    SvaraRadera