ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

måndag 26 mars 2018

Olyckligt och trist! Hedersrelaterad debatt istället för själva sakfrågan

Synnerligen olyckligt att centerledamoten Eva Wahlgren vid kommunfullmäktigedebatten i måndags - i sin iver för sjätteklasselevernas bästa - drämde till med uppgifter om polisinsatser på Slottsskolan i Borgholm som inte stämde. Att polisen gjort några besök på Slottsskolan hade ingenting med "mordhot" att göra utan ska ha varit sedan länge planerade skolbesök från polisens sida i något slags pedagogiskt syfte. 
Hade det verkligen varit fara å färde så hade nog inte polisen haft tid att komma, eftersom samtliga polispatruller förmodligen hade befunnit sig någon helt annanstans på fastlandet. 
Nu skapade Eva Wahlgrens uttalanden om täta polisbesök på Slottsskolan beklagliga tidningsrubriker som gjorde att allt annat av det annars vettiga som hon sa under debatten har kommit helt i skymundan, liksom alla andra många kloka argument som framförts från olika håll för att återföra sjätteklasserna till mellanstadieskolorna. Nu handlar det plötsligt om Slottsskolans heder - och Eva Wahlgrens - istället för om barnens bästa. 
Förbaskat trist att själva sakfrågan så lätt kunde hamna vid sidan! Men den lär nog komma i centrum igen, om inte förr så till valet i höst!
Kommentera gärna!  
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar