söndag 18 mars 2018

Socialmodekrati ett hot mot kommunens landsbygd.

SOCIALMODEKRATISK KOMMUNPOLITIK utmärker sig genom sitt ointresse för landsbygden. Alla ska helst bo i tätorterna. Utanför tätorten ska helst ingen bo. I det fallet brukar socialdemokrater och moderater vara överens. så även i vår kommun. 
Här är socialdemokrater och moderater överens om att efter femman ska det inte finnas någon skolgång annat än på Slottsskolan i centrala Borgholm, i vart fall inte söder om Löttorp. Det var därför som man tog bort sjätteklasserna från mellanstadieskolorna i Gärdslösa, Rälla och Köpingsvik - ett ödesdigert misstag som man absolut inte velat rätta till. 
Det är därför som man varit överens om att helt lägga ner skolorna i Södvik och Böda samt en skola på Östra sidan - och moderaterna dessutom helst velat lägga ner ytterligare en skola. I socialmodekratisk enighet lades också skolan i Bredsättra ner några år tidigare. 
Det är därför som dom helst även vill avskaffa sockenbegreppet, inklusive sockengemenskapen i de olika socknarna i vår kommun. 
Socialmodekrati blir det när socialdemokrater och moderater slår sina huvuden ihop. Ofta för att köra över alla andra och med förödande resultat. 
Kanske är det för att socialdemokrater och moderater av gammal hävd har färre andel väljare på landsbygden än i städer och tätorter som dessa båda partier gör vad dom kan för att avfolka landsbygden.
Socialmodekratin utgör ett levande hot mot landsbygden, även i vår kommun!
Kommentera gärna!
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar