ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

måndag 11 mars 2019

Applåderna vid mötet i bygdegården talade sitt tydliga språk om den allmänna meningen om Åkerboskolan! Det var norra Ölands kväll!

Som jag skrev i tisdags om det av föräldrarna arrangerade stora mötet i Löttorps bygdegård i måndags för en vecka sedan, så var ju alla politiker inbjudna för att lyssna - och inte debattera för sina olika linjer. Så jag valde att hålla tyst och spetsade öronen istället. 
Av applåderna från den samlade menigheten var det inte så svårt att förstå hur folket på norra Öland vill ha Åkerboskolan i framtiden. Det handlar om en skola ungefär som den nuvarande där förskola, fritids, låg- och mellanstadium och högstadium ligger avskilt från varandra med separata och ordentligt tilltagna utemiljöer. Och rymliga lokaler! Detta är viktigare än nybygge. Och inget samlat modulkomplex som kommunkejsaren Ilko I Corkovic hade föreslagit  vid sitt "Allahjärtansdagsmöte" och vid kommunstyrelsemötet i slutet av februari. 
Ett flertal applåder talade sitt tydliga språk och Ilko fick inga.
När Ilko skulle prata om "kommunens visioner", så var den i publiken som tillrättvisade honom med att "-Det är vi som är kommunen, det är inte du som är kommunen! Då blev det öronbedövande applåder! 
Så det här var inte riktigt Ilkos kväll. 
Det var norra Ölands och Åkerboskolans kväll!

Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar