Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 11 mars 2019

Kanske Åkerboskolan behöver en orienteringstavla?

En som underdånigt ställde sig på kommunalrådet  Ilko Corkovic´sida om Åkerboskolan - både vid Ilkos eget "Allahjärtansdagsmöte" i skolan och vid föräldrarnas möte i bygdegården i måndags var skolans rektor Cecilia Petersson. Har hon månne ett generöst länepåslag att vänta?
Hon såg nämligen inget annat än fel på den nuvarande Åkerboskolan, där hon tjänstgör som chef. I sin iver att räkna upp fel så drog hon upp att det var svårt för folk som inte var vana vid skolan att hitta där och att en del hade gått fel när dom skulle gå dit rösta vid senaste valet. Kanske att skolan behöver en orienteringstavla? 
Det borde vara enklare än att bygga en helt ny skola? 
När rektorn också klagade på bristen på parkeringsplatser där man kommer in i skolan, så var det någon som undrade hur många av eleverna som körde bil.

Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar