ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

onsdag 3 april 2019

Ett stort grattis till duktiga företagare!

Vill ge ett stort gemensamt grattis till alla vinnarna vid den stora Ölandsgalan - duktiga företagare som för utvecklingen framåt på olika sätt! 
I lördags fick Annette och Jörgen Larsson  i Vannborga dela utmärkelsen som Årets gröna företagare med Sofi Larsson i Dalby. Köpingsbor är dom alla och pionjärer med biogas inom lantbruket. Att förvandla vanlig kogödsel till el och värme och få en bättre gödsel som slutprodukt, det kan man kalla vinnande koncept och något som  verkligen bör ha framtiden för sig - ett miljövänligt jordbruk och en miljö- och klimatvänlig energiproduktion i kombination!  
Samtidigt med att Mattias och Tobias LundbergNisses fisk i Borgholm blev Årets unga företagare i Borgholms kommun. 
Och familjen Aldestam på Kackelstugan i Västra Sörby prisades som Årets företagare i vår kommun. Med sitt kultur- och bildningscentrum med egen öltillverkning. En snygg revansch för pappa Gunnar kan man väl säga, som övriga politiker ryckte på axlarna åt när han ville skapa kultur- och bildningscentra på kommunens skolor, numera istället dessvärre till stor del nedlagda. Så han skapade ett eget kultur- och bildningscentrum hemma i Västra Sörby istället - Kackelstugan.
Ingen övrig nämnd men dock inte heller glömd! 
Ett stort grattis till er alla!
                      
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar