Kommunens namn kommer sig av av att man alltsedan förra mandatperioden konsekvent endast utser gubbar som ordförande för samtliga kommunala styrelser och nämnder och kommunen därmed är unik i Sverige!
Kommunen hette tidigare Borgholms kommun.

lördag 25 juli 2020

Tillrättaläggande och komplettering om vansinnesbilisten

Igår fick jag höra på lokalnyheterna i TV att det var osäkert ifall vansinnesbilisten som utplånade en halv familj som var på  cykeltur vid Färjestaden verkligen var drogpåverkad som jag i ett blogginlägg igår hade påstått att han var och som det påståtts i allmänna media. 
Jag hade nu på förmiddagen just börjat skriva på ett tillrättaläggande, där tydligt skulle framgå  att fanskapet i vilket fall som helst kört som en vettvilling och på tok för fort. Vilket det fanns vittnesbelägg för. 
Då hör jag på riksnyheterna på radion att innan med sin bil kvaddade den cyklande familjen, så  hade varit nära att köra på ett par andra personer samt att åklagaren redan nu lämnat in en begäran om att han ska häktas. 
Så här blir det både ett tillrättaläggande och komplettering. 
Man kan undra varför polisen inte grep honom på en gång efter den massaker som han ställt till med utan lät honom lämna platsen. Det är faktiskt stötande att så skedde.
Kommentarer
Relaterat inlägg: 
Det svartaste mörker - halva familjen omkom! - fredag 24 juli 2020
Vill du se mina senaste inlägg, klicka R

1 kommentar:

  1. "fanskapet" Vet du om hen drabbats av sjukdom? Vet du om bilen var helt ok? Vet du något som andra inte vet?

    SvaraRadera