måndag 30 april 2018

Obefintlig information

I förrgår var det lördag och då är ju kommunkontoret stängt, men av en särskild anledning ville plötsligt veta om receptionen där skulle vara öppen idag på måndag. Jag frågade inne på biblioteket - där dom är duktiga på att ta fram information - ifall dom visste, men där hade dom inte fått någon info om den saken. Men bibliotekschef och annan personal satte genast igång med att genomforska både kommunens interna och externa hemsida, ringa och lyssna på diverse telefonsvarare med mera. 
Trots att jag förklarade att det inte var viktigt för min del att dom behövde lägga ner så mycket arbete, så fortsatte dom idogt sin efterforskning, för "det kunde ju komma andra som ville ha svar på samma sak".
För alla gröna dj-vlar, det skulle väl ändå gå att få reda på om Servicecenter på Stadshuset var öppet eller ej på Valborgsmässoaftonen och isåfall hur länge? Kan man ju tycka. 
Till slut fick dom ändå ge upp, för ingen information fanns att få.
För alla gröna djävlar... Idog efterforskning efter obefintlig information

Vad nu detta kunde bero på. Kanske på att kommunen nu har anställt en "informatör"? 
☺ ☺ ☺
Idag har jag fått veta via telefon att dom arbetar på Stadshuset till kl 12 idag och då stänger Servicecenter. Detta till kännedom för andra som eventuellt kan ha något ärende dit. 
Foto: Per Lublin
Kommentarer 
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar