lördag 21 april 2018

Stort tack för i onsdags!

Stort tack till er alla som bidrog till en trevlig kväll på Strand i onsdags, dels en lokalhistoriskt intresserad publik, dels de många som bidragit med tips och bildmaterial och dels övriga medverkande i historiegruppen. 
Sist - men inte minst - ett stort tack till er som ställde upp som "Skavlans" gäster denna gång: Leif Enemark (med stark koppling till E-foto som på femtio- och sextiotalet fanns på Storgatan 25), Lisa Markkula (vars far Robert Gustafsson drev Nya Möbelaffären i samma fastighet) och Rolf Nilsson (som under en tid mot slutet av 60-talet var anställd som biträde hos Danielssons varuhus mitt över gatan och bl a fick vara privatchaufför åt gamle chefen Karl Danielsson)!
Nu pratar vi minnen från Borgholm bland handlare, bodknoddar och springschasar vid historiekvällarna på Strand. Förra gången var vi i kvarteren nedanför torget mot hamnen, denna gång översta delen av själva Storgatan (mellan Tullgatan och Köpmangatan) och nästa gång väntar nog kvarteren längs Storgatan mellan Köpmangatan och torget. Ska flagga för det här på bloggen i god tid när det börjar bli dags.
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar