ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

tisdag 17 april 2018

"Sveriges värsta politikerbluff" istället för "Sveriges bästa äldreomsorg"! Ett klart svek mot väljarna som får vänta på besked till EFTER valet, så förb-nnat dåligt!

Det som hette att det skulle bli "Sveriges bästa äldreomsorg" har istället visat sig vara något som skulle kunna kallas "Sveriges värsta politikerbluff". Det framkom med all tydlighet under kommunfullmäktigemötet igår när den hemlighetsomspunna "beredningen" begärde förlängd tid till den 30 september - d v s till efter valet - för att presentera sitt resultat. 
Därtill hummade beredningsgruppens ordförande Ilko Corkovic något om att dom två utlovade återkopplingsmötena med allmänheten som var bestämda till den 2 och den 3 maj nu istället skulle bli "lite senare" och att han "inte riktigt mindes" när det skulle bli. Men där kom det plötsligt fram från den annars så  "Tysta bänken" (d v s "Dåtid Öland") att det handlade om 11 och 12 september, d v s alldeles efter valdagen som i år är den 9 september!
Med andra ord kan hela "beredningen" ses som ett kringgående knep för att försöka sopa undan äldreomsorgen från valdebatten i en kommun som som står så långt ifrån att kunna få äran av att ha "Sveriges bästa äldreomsorg" som det bara tänkas kan. Så genomruttet dåligt! Och eftersom alla dom tongivande partierna plus något litet svansparti sitter med i beredningen, så är det inte så konstigt att deras begäran om förlängning beviljades utan någon större diskussion och med överväldigande majoritet vid voteringen.
Ett klart svek mot väljarna och våra äldre som inte kommer att få något besked förrän efter valet!!! Så förb-nnat dåligt!!! 
Kommentarer
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar