fredag 1 juni 2018

Gubben For(s)lund sammankallade socialnämnden och stängde dörren för insyn innan bläcket på att han valts till ordförande ens hunnit torka!

Gubben Jan Olof Forslund (S) - ja visserligen bara 52 år men gubbe lik förbaskat - har sammankallat socialnämnden till möte innan kommunfullmäktigeprotokollet där det står att han valts till ordförande för socialnämnden ens hunnit bli justerat. Som man brukar säga, innan bläcket ens hunnit torka. Och av kallelsen framgår att hela mötet som ägde rum i onsdags medan kommunfullmäktiges protokoll ännu inte var justerat - skulle vara helt stängt för allmänhetens insyn. 
HÄR kan ni se den kallelsen med ärendelista och en del av tillhörande handlingar och naturligtvis fundera över varför alla dessa ärenden avhandlades bakom stängda dörrar i en kommun som enligt tydligt kommunfullmäktigebeslut sedan ett par år tillbaka ska präglas av öppenhet. Fanns det verkligen anledning att behandla alla dessa ärenden med press och allmänhet helt utestängda från insyn? Har inte allmänheten rätt att ta del av hur politikerna diskuterar vid betalda sammanträden i en öppen kommun???
Till det sista ärendet fanns det inte ens några handlingar med. Och det kan man ju förstå eftersom det handlade om den så kallade "beredningen" för "Sveriges bästa äldreomsorg", något som vi väl inte lär se röken av i vår kommun.
Gubbe som snabbt stängde dörren
En röst på S i kommunvalet i höst är en röst på gubbar som Jan Olof Forslund.
Kommentarer
Relaterade inlägg: 
Gubberiet gör gubbevars Gubbholm gubbigare! - fredag 1 juni 2018 
Jan Olov For(s)lund - hur korkat flummig får man vara? - lördag 17 mars 2018
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar